Hi, How Can We Help You?
  • img
  • img
  • img

Dancea és Társai Ügyvédi Társulás

A 2004-ben alakult Dancea Cristian Ügyvédi Iroda, 10 év aktivitás után, Dancea Cristian ügyvéd alapításával, egy ügyvédi társulássá alakult, amely új megnevezése a Dancea és Társai Ügyvédi Társulás lett.
A gazdasági élet

A gazdasági élet hazai és külföldi szereplőinek, kis- és középvállalkozásoknak továbbá magánszemélyeknek komplex, határokon átívelő jogi szolgáltatásokat nyújt román, magyar és angol nyelven.

A Dancea és Társai Ügyvédi Társulás

A Dancea és Társai Ügyvédi Társulás székhelyén az ügyfelek igényeit teljes mértékben kielégítő irodával várja eddigi és jövőbeli ügyfeleit, partnereit, Székelyudvarhely történelmi belvárosának szívében, a nagymúltú "Székelytámadt vár" közvetlen szomszédságában, mintegy 200 m2 alapterületen, külön ügyfélváróval, titkársággal, tárgyalóteremmel és szakmailag felkészült csapattal.

Az iroda tevékenységének

Az iroda tevékenységének középpontjában a kereskedelmi jog, polgári jog, munkajog, családjog, valamit a büntetőjog áll, ugyanakkor széleskörű, naprakész szakmai ismeretekkel és több éves gyakorlati tapasztalattal áll ügyfelei rendelkezésére a szállítási jog, közbeszerzési jog, és a szellemi alkotások jogának területén is.

  • img

Szolgáltatások

Csapatunk

img

Végzetség: Dimitrie Cantemir Egyetem, Jogi kar, Kolozsvár

Email: cristiandancea@cristiandancea.ro

Dancea Cristian

International Assotiation of Sport Law, cristiandancea@cristiandancea.ro
img

Végzetség: Babeş-Bolyai Tudományegyetem, Jogi Kar, Kolozsvár

Email: imre.bela@cristiandancea.ro

Imre Béla

imre.bela@cristiandancea.ro

Marcus Mária Magdolna

mariamarcus@cristiandancea.ro

Tulbure Tibor

tulbure.tibor@cristiandancea.ro

Ravasz Beáta

ravasz.beata@cristiandancea.ro
img
img

Emellett az iroda magas szinten foglalkozik cégalapítással, cégmódosítással, jogi tanácsot ad és egyéb tipikus és atipikus szerződéseket szerkeszt ügyfelei részére. Irodánk több vállalkozás részére nyújt jogi szolgáltatást állandó megbízás keretében is.

Irodánk elsődlegesnek tekinti, hogy ügyfélorientált jogi szolgáltatást nyújtson. Irodánk erőssége és alapelve, hogy az ügyek értékétől függetlenül minden ügyet azonos elkötelezettséggel lát el, és minden ügyfelünk ugyanazt a magas színvonalú szolgáltatást kapja. 

Alapelveink ennek szellemében az igazság szem előtt tartása, tisztelet az ügyfél irányába és elszántság, az ügy minél magasabb színvonalon történő elvégzése iránt, gyors és költségkímélő módón.

Veritas, veneratio, volens

Klienseink

Contact

FIND US ON GOOGLE MAPS

Contact